franchise navigatie >aboutfaqcontact

frequently asked questions

zijn er nieuwe en bestaande vestigingen voor franchisenemers beschikbaar?

op dit moment zijn er alleen nieuw te openen vestigingen voor franchise beschikbaar. in de toekomst kunnen eventueel bestaande vestigingen worden overgenomen.

^ terug naar boven

hoeveel kost het opzetten van een dailywok vestiging?

de investering is onder meer afhankelijk van de grootte, en de staat van het pand en varieert dus per vestiging. voorafgaand aan de start stelt de franchisenemer een investerings- en exploitatiebegroting op. hiermee kan worden ingeschat of de investeringen kunnen worden terugverdiend. de investering voor een gemiddelde dailywok vestiging is 180.000 euro.

^ terug naar boven

wat zijn de fee's die ik moet betalen?

er zijn twee soorten fee's te onderscheiden. maandelijks dient er een franchise fee van 5% over de bruto omzet betaald te worden voor de ondersteuning vanuit dailywok. daarnaast is er een maandelijkse marketing fee van 2% voor gezamelijke marketing inspanningen.

^ terug naar boven

hoeveel kan ik verdienen met een dailywok franchise?

de winstgevendheid van een dailywok vestiging is afhankelijk van meerdere factoren. je kunt hierbij denken aan de inzet van de franchisenemer en zijn personeel, het bewaken van de service en kwaliteit van het product door de franchisenemer, de locatie, de concurrentie, huur en management. een franchisenemer is zelf verantwoordelijk hoe goed een zaak loopt.

^ terug naar boven

hoe lang duurt het voordat ik een dailywok kan openen?

na het tonen van interesse in onze formule volgt met geschikte kandidaten een aantal gesprekken waarin ook een aantal documenten wordt ondertekend. deze fase neemt een aantal weken in beslag. hoe lang het hierna duurt, verschilt per persoon en is voor een groot deel afhankelijk van het vinden van een geschikte locatie. de doorlooptijd van een franchisetraject ligt dan ook tussen 3 en 12 maanden.

^ terug naar boven

heb ik ervaring nodig?

ervaring is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar niet verplicht. we hebben onze formule zo ontwikkeld dat iedereen kan wokken. wat we vooral vragen, is inzet, toewijding en servicegerichtheid. verder is het belangrijk om onze trainingen te doorlopen en veel te oefenen door het gewoon te doen. in de eerste periode na de opening van je zaak krijg je ook voldoende ondersteuning van ons om van je nieuwe zaak een succes te maken.

^ terug naar boven

hoeveel tijd ben ik kwijt aan het runnen van een dailywok franchise?

wij geloven dat de franchisenemer 'het gezicht' en de drijvende kracht van een dailywok franchise is. het is belangrijk dat een franchisenemer overzicht houdt over alle aspecten van de operationele bedrijfsvoering. we verwachten dan ook een volledige inzet van de franchisenemer voor zijn zaak. het runnen van een eigen onderneming is en blijft hard werken.

^ terug naar boven

social media

interesse?

heb je vragen op dit moment? stel ze dan hiernaast of stuur ons een berichtje via onze twitter en we zullen proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

ben je erg enthousiast over onze formule en wil je er meer over weten? vul dan het interesseformulier in en we nemen snel contact met je op.© copyright 2011-2012. dailywok. alle rechten voorbehouden.