franchise navigatie >aboutfaqcontact

about franchising

sinds 2005 biedt dailywok een alternatief voor de vele snelle eettentjes waar je een vette hap kunt scoren. we spelen in op de wensen van onze doelgroep, mensen met een bewuste levenshouding, die naast al hun andere bezigheden niet altijd de tijd vinden om uitgebreid te koken. dailywok biedt snelle, complete, lekkere en zeer betaalbare gezonde wokmaaltijden en veel afwisseling! dat onze klanten dit waarderen blijkt wel uit recensies en tevredenheidsonderzoek, het grootste compliment is toch wel dat we dezelfde gezichten regelmatig terugzien, soms verschillende keren per week.

dailywok heeft 3 (eigen) vestigingen, 2 in rotterdam en 1 in delft. in de afgelopen jaren zijn daar de processen geoptimaliseerd en is de formule doorontwikkeld. inmiddels is dailywok een bewezen concept, klaar om groter te groeien. deze groei willen we bereiken samen met andere ondernemers, die zich identificeren met de formule. we willen graag dat elke vestiging gerund wordt door een bevlogen ondernemer. we willen niet uitgroeien tot een onpersoonlijk filiaalbedrijf. wij richten ons op de formule en houden deze fris door in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen, de lokale franchisenemer richt zich op het runnen van de zaak en het inspelen op lokale ontwikkelingen. volgens ons de ideale samenwerking.

dit zijn een aantal voordelen dat onderdeel uitmaakt van het dailywok franchisenemerschap:

  • bewezen concept
  • sterke branding en merkbeleving
  • ondersteuning bij opening en dagelijkse bedrijfsvoering
  • marketing ondersteuning
  • training en opleiding
  • continu innovatie van de formule en het merk
  • gedeeltelijk centrale inkoop

social media

interesse?

heb je vragen op dit moment? stel ze dan hiernaast of stuur ons een berichtje via onze twitter en we zullen proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

ben je erg enthousiast over onze formule en wil je er meer over weten? vul dan het interesseformulier in en we nemen snel contact met je op.© copyright 2011-2012. dailywok. alle rechten voorbehouden.